FRI FRAGT OVER DDK 399 | 1-2 DAGES LEVERING FRI FRAGT OVER DDK 399 | 1-2 DAGES LEVERING | 14 DAGES RETURRET

Black Weekend

black friday andcopenhagen

black weekend deals

black-friday-andcopenhagen-tilbud-25black-friday-andcopenhagen-tilbud-50black-friday-andcopenhagen-tilbud-7pakkekalender-andcopenhagen-tilbud

 

black weekend info

Black Weekend på Andcopenhagen.dk
Ligesom sidste år, kan du i år shoppe vores vilde Black Friday tilbud hele weekenden! Vi kalder det Black weekend og det betyder at alle tilbud vil gælde fredag, lørdag og søndag - så længe lager haves.

Black Weekend på Instagram og Facebook

Vi vil i løbet af hele weekenden holde dig opdateret på de bedste deals, bestsellerne, lager-status og meget mere. Der vil være vilde præmier på spil i vores Black Weekend konkurrencer, på både Facebook og Instagram.

Få styr på julegaverne

Sørg for at have ønskelisterne klar, fyld din kurv på forhånd og udnyt muligheden for at få købt dine julegaver til mor, søster, veninde eller kæreste på Andcopenhagen.dk

Begrænset antal!

Når du har udset dig de produkter du ikke kan leve uden, eller som du ved ville gøre nogle glade juleaften - så er der altså ikke tid til pause. Alle vores produkter ryger HURTIGT på Black Friday/Black Weekend og vi har begrænset antal af alle vores produkter på lager.

Få fri fragt og hurtig levering
Hvis du handler for minimum 399 kr. giver vi dig fragten helt gratis, så sørg for at saml alle dine køb og opnå fri fragt på hele din ordre. Pga. det store pres på vores lager denne weekend, kan vi ikke garantere at ordrer placeret før kl 12 fredag, vil blive leveret mandag - dog kan vi garantere levering om tirsdagen, hvilket også er rimelig hurtigt hvis vi selv skal sige det ;)

Udvidet returret hele julen
Vi ved at der er mange af jer som udnytter Black Friday/Black Weekend til at få bugt med juleshoppingen, så vi har derfor valgt at udvide vores retur på alle ordre købt fra d. 24. november - 24. december. Alle ordrer lagt i denne periode vil kunne returneres frem til d. 10. januar 2018.

brug for hjælp?

Skriv til vores Live Chat eller kontakt vores kundeservice på kundeservice@andcopenhagen.com og så vil vi hjælpe dig så hurtigt som muligt! Forbered dig dog på lidt længere svartid, grundet det store pres på vores søde medarbejdere.