FRI FRAGT OVER DDK 399 | 1-2 DAGES LEVERING FRI FRAGT OVER DDK 399 | 1-2 DAGES LEVERING | 14 DAGES RETURRET

Returnering

retur-ombytning

 nem og hurtig returnering

Har du fortrudt dit køb? Så kan du altid returnere dine varer nemt via vores returportal.

 

gå til returportal

ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid kan jeg returnere min vare?

Du kan returnere din vare op til 14 dage efter den dato, den er blevet leveret til din adresse eller Pakkeshop.

Hvordan ombytter jeg et produkt til noget andet?

Vi tager ikke imod direkte ombytninger på Andcopenhagen.dk. Hvis du ønsker et andet produkt end det du har købt, skal du derfor returnere det uønskede produkt, og derefter lægge en ny ordre på det nye produkt.

Hvordan returnerer jeg min(e) vare(r)?

Ønsker du at returnere hele/dele af din ordre, skal du blot gå til vores returportal og følge de 3 trin. Her kan du vælge de produkter, du ønsker at returnere samt generere et returlabel, som du kan printe.

Hvordan opretter jeg en Reklamation?

Har du modtaget et beskadiget/forkert produkt? Så opretter du blot en retursag i vores returportal og sender produkterne tilbage til os. Du vil ikke blive opkrævet for returfragten, og vi vil inden for 5 dage sende dig et nyt produkt uden omkostning.

Hvad koster et returlabel?

Når du sender dine produkter tilbage med et returlabel genereret via vores returportal, vil en fragtomkostning på 39 kr. blive fratrukket dit returbeløb, når vi refunderer dine penge.

Kan jeg sende min pakke til jer på en anden måde?

Hvis du ikke ønsker at benytte vores returportal, er alle fragtomkostninger for egen regning. Alle returpakker skal sendes med omdeling som pakke (og ikke brev) til følgende adresse:

Andcopenhagen ApS
Lundsgade 2, kld. tv.
2100 København Ø
Danmark

Når du sender din pakke, skal den være pakket forsvarligt ind og du må meget gerne skrive 'RETUR' uden på pakken.

Kan jeg sende min returpakke som brev?

Vælger du at sende din pakke som brev, kan vi ikke garantere, at pakken når hele vejen til vores lageradresse - og da pakken er på eget ansvar, indtil vi modtager den, kan vi ikke gennemføre din returnering før pakken er på vores lager.

Vi anbefaler kraftigt at sende din returpakke gennem vores returportal, da det her vil være muligt at tracke pakken, såfremt den skulle blive væk.

Hvordan og hvornår får jeg mine penge retur?

Når vi har modtaget din returnering, kan der gå op til 10 hverdage, før den er modtaget og behandlet færdig.

Købsbeløbet minus en fragtomkostning på 39 kr. vil blive refunderet gennem det kort, du brugte til at lægge din ordre. Du vil modtage en mail fra os, så snart din refundering er færdigbehandlet og dine penge er på vej tilbage til din konto.

OBS. Hold øje med dit spam-filter, da vores mails godt kan ende der.

Hvordan reklamerer jeg?

Enhver reklamation af en vare foregår på samme måde som alm. returneringer igennem vores returportal. Laver du en reklamation, vil du som udgangspunkt blive tilsendt et nyt tilsvarende produkt.Hvis dette ikke er muligt, vil du få refunderet dit køb og du vil ikke blive fratrukket 39,- i fragtomkostninger for reklamationen.

OBS. Ved reklamationer bedes du angive fejlen under "noter" i returportalen.