Om &Copenhagen

 Om os

&Copenhagen er et dansk smykkefirma, som blev etableret i København i 2017 af Julie Vibe Eilersen. Julie har tidligere arbejdet i modebranchen bl.a. som journalist på modemagasinet Costume. Hun har udviklet og produceret adskillige reklame- og dokumentarfilm, og er Co-founder af Downtown.dk og tidligere privatsekretær for Grevinde Alexandra. I foråret 2020 blev Britt Siesbye partner i firmaet. Britt har tidligere arbejde med marketing bl.a. hos Carlsberg, og hun har de seneste år været ansat i Kongehuset.

Om smykkerne

Sølvsmykkerne er lavet i 925 sterlingsølv, og guldsmykkerne lavet i 925 sterlingsølv, der derefter er forgyldt med 18 karat guld. Julie har designet en mere håndlavet ekspressiv linje, der er lavet i messing, og forgyldt med 18 karat guld.

Målet er at indkøbe og designe smykker i enkelt skandinavisk design i høj kvalitet til priser, som selv en ung studerende ikke rynker på næsen af. Vores målgruppe er forholdsvis ung, og her er tempoet højt og fyldt med energi og innovation. Hos den unge forbruger tilføres ny inspiration fra alle mulige kanaler konstant, og der mikses og matches mellem forskellige styles til forskellige situationer. Det kræver et hurtigt flow af nye varer, nye kombinationer, og et godt øje for, hvad der rører sig - samtidig med, at der skal være en trofasthed mod Andcopenhagens DNA.

 

Vores DNA er enkelt, ægte, råt og skandinavisk.

 

Om teamet

Vi sidder et lille team på Østerbro, og knokler i hver vores små nicher af ekspertise. Vi er meget forskellige, men den enes svaghed er den andens styrke, og på den måde sluttes ringen, der gør os til et stærkt hold, som har stor respekt for hinanden. Som et lille bonusmedlem af familien har vi vores huskanin Olav. Olav løber frit rundt, så alle går rundt og tjekker, hvor de træder - for han er en nysgerrig lille fætter, som elsker at lægge sig ved vores fødder (eller gnave i vores ledninger).

Det er ikke en overdrivelse, når vi siger, vi elsker smykker, og vi tænker, at ingen piger kan leve uden. 

Velkommen til vores verden, vi håber, du kan lide det, vi laver.

 

 

Julie Vibe Eilersen, Founder

Danish
Danish