FRI FRAGT OVER DDK 399 | 1-2 DAGES LEVERING FRI FRAGT OVER DDK 399 | 1-2 DAGES LEVERING | 14 DAGES RETURRET

Om &Copenhagen

&Copenhagen har siden 2016 designet smykker ud fra en ambition om, at kvinden skal udstråle en feminin styrke. Smykkerne skal stå for at forstærke og pointere power.

Vi elsker at lege med de klassiske materialer, som perler og diamantslebne similisten, og nyfortolke dem i nye og kreative former for et mere edgy og moderne udtryk.

Smykkerne er enkle og skandinaviske, men også legende og anderledes. De er underspillede med personlighed – det betyder, at de aldrig larmer meget, men at du altid bemærker dem. Det er den kvindelige stil og personlighed, som er det vigtigste – smykkerne er der til at understrege og gøre den tydelig.

Hvem står bag?

Julie Vibe Eilersen designer og udvælger smykkerne på webshoppen. Hun kommer fra modebranchen, og har blandt andet været journalist på modemagasinet Costume. Hun har været i film- og reklamebranchen, hvor hun har lavet flere store kunst, fashion-og beauty-kampagner for anerkendte brands. Hun er uddannet kunsthistoriker på Aarhus universitet, hvor hun fik lov at udfolde sine kreative evner, og hvor den spirende interesse for smykkehåndværk tog sin form. Det mundede ud i en særlig kærlighed for kunsten i det at designe et smykke med et budskab.

Britt Siesbye er den strukturerede tovholder på de kreative processer, og har kontakten med alle vores kunder. Hun er punktlig, to the point og dygtig til at have mange bolde i luften uden at miste det forkromede overblik.

Britt har tidligere arbejdet med marketing for Carlsberg, og i en årerække været ansat i Wilhelm Hansen Fonden og senest været hofdame og privatsekretær for H.K.H. Prinsesse Marie.

---- 

 

Ud over ejerne Julie og Britt, så sidder vi et lille team på Østerbro, og knokler i hver vores små nicher af ekspertise. Vi er meget forskellige, men den enes svaghed er den andens styrke, og på den måde sluttes ringen, der gør os til et stærkt hold, som har stor respekt for hinanden. Som et lille bonusmedlem af familien har vi vores labrador Nemo, som allerhelst vil ligge og varme vores fusser under bordet. Derfor bliver store beslutninger truffet på gåtursmøder i Østre Anlæg med ham i snor.

Det er ikke en overdrivelse, når vi siger, vi elsker smykker, og vi tænker, at ingen piger bør leve uden. 

Velkommen til vores verden, vi håber, du kan lide det, vi laver.