FRI FRAGT OVER DDK 399,-⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀|⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀1-2 DAGES LEVERING⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀|⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀14 DAGES RETURRET

Min kurv (0)

Opkald
+4553563457
Kontakt
kundeservice@andcopenhagen.com
Gem info

Man-Fre, 9-16

Kørselsvejledning

Lundsgade 2, 2100 København Ø

Lundsgade 2, 2100 København Ø

Man-Fre, 9-16

Om &Copenhagen

 

Om os

&Copenhagen er et dansk smykkefirma, som blev etableret i København i 2017 af Julie Vibe Eilersen. Julie har tidligere arbejdet i filmbranchen og med mode bl.a. som journalist på Costume. I foråret 2020 blev Britt Siesbye partner i firmaet. Britt har tidligere arbejde med marketing bl.a. hos Carlsberg, og hun har de seneste år været ansat i Kongehuset.

Om smykkerne

Sølvsmykkerne er alle lavet i 925 sterlingsølv, og guldsmykkerne lavet i 925 sterlingsølv der derefter er forgyldt med 18 karat guld. Vores ønske er, at holde priserne helt nede på et niveau, hvor alle kan være med og alle får en mulighed for at tilføje en smuk og rå acces til deres look.

Vores design og udvalg af smykker er enkelt og klassisk med et råt tvist. Det giver et bredt udvalg af smykker, som giver alle kvinder mulighed for at vælge lige netop det smykke, der passer til deres stil. Vores smykker er også rigtig gode til at mikse med, så du samtidig får et tvist til de andre smykker, du allerede har.

Om teamet

Vi sidder et lille team på Østerbro, og knokler i hver vores små nicher af ekspertise. Vi er meget forskellige, men den enes svaghed er den andens styrke, og på den måde sluttes ringen, der gør os til et stærkt hold, som har stor respekt for hinanden. Som et lille bonusmedlem af familien har vi vores huskanin Olav. Olav løber frit rundt, så alle går rundt og tjekker, hvor de træder - for han er en nysgerrig lille fætter, som elsker at lægge sig ved vores fødder (eller gnave i vores ledninger).

Det er ikke en overdrivelse, når vi siger, vi elsker smykker, og vi tænker, at ingen tøser, piger, damer eller lækre modeller kan leve uden. Well måske, men livet bliver bare lidt federe, når du træder ud af hoveddøren i den bedste udgave af dig selv. Og det vil vi gerne hjælpe dig med.

Velkommen til vores verden, vi håber, du kan lide det, vi laver.

 

 

Julie Vibe Eilersen, Founder

Danish
Danish