Bliv Andcopenhagen Ambassadør - og få gratis smykker!

Har du en cool profil på Instagram, TikTok, Facebook, YouTube osv.? Har du en god æstetisk sans og er du vild med vores produkter?

Så kan du nu blive en del af Andcopenhagens ambassadørteam, som er en eksklusiv klub bestående af nogle af vores mest passionerede supportere. Disse individer deler vores smykker og lækre modeaccessories med deres kreativitet og flair for styling.

Vi leder efter æstetikere med kærlighed for mode, som har lyst til at være en del af et eksklusivt community af influencers. Sammen er I med til at sprede inspiration og opmærksomhed.

Vi kræver ikke, at du har en meget stor profil. Det vigtigste for os er, at vi ser dig som en person, der repræsenterer og afspejler vores univers. Det vil sige, at vi kan lide din stil, og at vi bliver inspireret af at følge dig.

Sådan foregår det:

Du kontakter os på vores Instagram @andcopenhagen eller på kundeservice@andcopenhagen.com og skriver kort om dig selv. Hvis vi synes, du passer godt ind, hyrer vi dig som Andcopenhagen Ambassadør. Du vælger dine yndlingssmykker fra vores shop, som du vil vise frem. Vi sender dig også en rabatkode, som du kan dele med dine følgere, når du viser smykkerne frem. Det eneste krav er, at du tagger @andcopenhagen i alle dine posts/stories/reels, så vi kan dele dine billeder på vores sociale medier. På den måde får din profil samtidig en større rækkevidde.

Er du klar? Så kontakt os i dag, så vi kan begynde vores samarbejde.

Bedste hilsner

Team Andcopenhagen