Bliv Andcopenhagen Ambassadør - og tjen penge!

Har du en cool profil på Instagram, TikTok, Facebook, YouTube etc, så vil vi gerne hjælpe dig med at tjene penge på den.

Vi leder efter gode kreative og stærke kræfter, som kan hjælpe os med at løfte vores brand endnu højere op. Kunderne elsker os - næste skridt er, at endnu flere ser, at vi eksisterer. Og her har vi brug for din hjælp!

Vi kræver ikke, at du har en meget stor profil. Det vigtigste for os er, at vi ser dig som en der repræsenterer og afspejler vores univers. Det vil sige, at vi kan lide din stil, og at vi bliver inspireret af at følge dig.

Sådan foregår det:

Du kontakter os på vores Instagram @andcopenhagen eller på kundeservice@andcopenhagen.com, og skriver lidt om dig selv. Hvis vi synes, du passer godt ind, så hyrer vi dig som Andcopenhagen Ambassadør. Ud over at give dig nogle forskellige "personale-fordele", så vil det give dig mulighed for at tjene gode penge. Vi sender dig nemlig et personligt link, som du kan bruge, når du skriver om os til dine følgere/venner. Når folk klikker og køber via dit link, så får du 25% procent af salget, som udbetales og afregnes hver måned.

Er du klar? Så kontakt os i dag, så vi kan begynde vores samarbejde.

 

Bedste hilsner

Team Andcopenhagen