Handelsbetingelser

Leverings & betalingsinformation

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Andcopenhagen

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Andcopenhagen.

Betaling af varen

Hver gang du bestiller en vare igennem Andcopenhagen.dk, sender vi en ordrebekræftelse til dig som kunde, hvorefter din ordre pakkes og sendes af sted. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Indeholder din ordre bestillingsvarer, vil disse blive sendt hurtigst muligt efter vi modtager dem på lager. Den forventede leveringstid vil være angivet på produktsiden og i din faktura (som kan hentes fra din ordrebekræftelse)

Indeholder din ordre bestillingsvarer (produkter på pre-order) med en leveringstid på over 2 uger, vil der forekomme en forudbetaling af din ordre, som vil blive trukket før afsendelse af din ordre.

Leveringstidspunkt & transport

Levering af varer fra Andcopenhagen.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle ordre bestilt igennem Andcopenhagen.dk sendes med GLS, hvis ikke andet er anført under produktvisningen.

Ordrer sendes fra vores lager indenfor maksimalt 72 timer efter ordreafgivelse, hvis ikke andet er anført på produktvisningen. Levering sker efter den valgte fragtmetode og vil normalt ske indenfor 1-2 hverdage fra afsendelsen. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fravige.

Ordrer med bestillingsvarer vil have længere leveringstider - den forventede leveringstid vil være angivet under det produkt, som bliver forudbestilt.

Levering til Norge og Sverige kan tage op til 14 dage.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer overgår til køber når fortrydelsesretten, efter 14 dage fra modtagelsen, udløber. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han/hun sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans/hendes side.

Det anbefales altid at gemme den originale emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader anbefales returneret i original emballage og med gyldig ordrebekræftelse.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Andcopenhagen.dk, skal påberåbes inden 14 dage efter, at du har opdaget fejlen. Det er kundens pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen kommer til udtryk (via billeddokumentation). Hvis kunden opdager en fejl, skal denne rette henvendelse til kundeservice@andcopenhagen.com med det samme. Kunden kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter varen er leveret til kunden. For varer med begrænset holdbarhed, er kundens klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Andcopenhagen.dk har stillet kunden i udsigt eller som fremgår af produktets emballage. Varen vil i forbindelse med reklamationer altid ombyttes til tilsvarende produkt. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Andcopenhagen.dk - i dette tilfælde vil der i stedet ske en refundering af produktets købspris.

Enhver reklamation af en vare anbefales at ske gennem vores returportalfor at få en hurtigere behandling. Ved reklamationer bedes du altid angive fejlen i kommentarfeltet. 

Fortrydelsesret

Andcopenhagen.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag, du modtager varen. Du har pligt til at returnere varen i original stand, og den må ikke være brugt udover hvad der er svarende til, at varen kunne være afprøvet i en fysisk butik. Varen skal sendes retur med eventuelle mærker og indpakning. 

Kunden afholder selv en omkostning på 49,- der er forbundet med at returnere varen via. vores returlabel. 

Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage din pakke/ikke afhente den eller ved at sende din pakke tilbage via vores returportal. Nægter du modtagelse af/afhenter du ikke din pakke, skal du underrette Andcopenhagen.dk skriftligt herom, via e-mail.

Enhver returnering af en vare anbefales at ske gennem vores returportal, for at få en hurtigere behandling og returnering af købesummen.

Har du vare til reklamation skal du IKKE sende retur, før vi har været i dialog. Du skal skrive til os på info@andcopenhagen.com

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. 

Rabatkoder

Er du så heldig at have en rabatkode, der enten giver en procentuel rabat eller en rabat i kroner. Der kan maksimalt bruges én (1) rabatkode pr køb. Ved forsøg på at omgå dette vil systemet annullere ordren. Der kan ikke benyttes rabatkoder til køb af gavekort med mindre andet er angivet.

Rabatkoder skal tilføjes i checkout inden betaling fuldføres og rabatkoder kan dermed ikke tilføjes en ordre efter en ordrer er lagt.

Det er altid kun muligt at benytte én rabatkode ad gangen - dette gælder også på kampagner som giver rabat via en rabatkode, som fx. "Køb 5 scrunchies betal for 4".

Der er ikke mulighed for at få fratrukket eventuelle rabatter efter et fuldført køb. 

Gavekortskoder

Gavekortskoder udstedt af Andcopenhagen.dk har en gyldighed på 3 år fra udstedelsen.

  

Pris & betaling

 På Andcopenhagen.dk er der mulighed for at betale med Dankort, Anyday, MobilePay samt internationale kreditkort. Alle priser hos Andcopenhagen.dk - på web-adressen http://www.andcopenhagen.dk er vist i DDK og er inkl. moms.

 

 Med Anyday kan du dele din betaling op. Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan.

Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre.

 Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her:  www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

 

Kontaktoplysninger

CVR-nr: 36964863

Le Zest ApS

Lindebjergvej 10

4300 Holbæk

Mail: kundeservice@andcopenhagen.com

Tel:+45  60228795

 

Fortrolighedspolitik

Andcopenhagen.dk forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre informationer om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Andcopenhagen.dk vil ikke sælge dit navn, adresse, e- mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

 

Har du nogle spørgsmål til vores handelsbetingelser? Så send os en mail lige her

 

Klagemuligheder – oversigt og links
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@andcopenhagen.com